Secondlove

Wat is Secondlove?

Secondlove is een online datingsite. Het is opgericht in 2008 door Eric drost in Nederland. Het is een site waar stelletjes op zoek konden gaan naar een andere partner om vreemd mee te gaan. Het inschrijven is echter gratis maar mocht je andere foto’s willen bekijken van andere leden dan heb je wel een betaald account nodig.

Je kan je eigen profiel voorzien van verschillende foto’s. Op basis van je profiel en foto word er contact met je opgezocht.  Het is ook mogelijk om alleen te chatten met iemand, wat naar mijn mening ook onder vreemdgaan word verstaan. Op de dag van vandaag tellen we ongeveer 500.00 leden.

Verdienmodel

De kosten van een betaald account bedragen op het moment 69.96 euro voor 2 maanden. Normaal is dit voor een  maand 69.90, voor twee maanden 34.95 en voor zes maanden 24.99.

 Second love heeft naast Pinterest ook een eigen Affiliatie programma. Website beheerders kunnen zich aanmelden en krijgen een vergoeding voor elke inschrijving. De vergoeding is afhankelijk van een aantal aspecten. De leeftijd bepaald het uiteindelijke bedrag.

Dit zijn de vergoedingen per leeftijdsschaal

<25 jaar en > 55 jaar € 1,50
25 t/m 34 jaar € 2,00
46 t/m 55 jaar € 3,00
35 t/m 45 jaar € 4,00

Bronnen:

http://www.deondernemer.nl/deondernemer/651860/Ik-dwing-niemand-tot-vreemdgaan.html

https://willemsejoost.wordpress.com/category/blogs/social-media-zakelijk/

http://www.datingwebsites.nl/reviews/second-love/

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s